perjantai 7. syyskuuta 2012

KOTITONTUN POROPATA



Padasta tulevat tuoksut tuovat veden kielelle ja saavat mahan kurnimaan välittömästi!



400g poronlihaa kuutioituna
4 porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna
3 sipulia paloiteltuna
4 laakerinlehteä
mustapippuria
3 kasvisliemikuutiota
vettä niin että kaikki peittyvät kokonaan.
2dl ruokakermaa

Perunoita keitettynä

Ruskista lihat voissa. Lisää vesi sekä liemikuutiot, anna porista hiljalleen 30min.
Lisää pilkotut porkkanat ja sipuli sekä mustapippuri ja laakerinlehdet.
Anna porista hiljalleen kannen alla 2 tuntia, lisää tarvittaessa hieman vettä.
Lisää lopuksi ruokakerma sekaan ja anna porista vielä muutama miinuutti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti