TÄMÄ SUKLAAJUUSTOKAKKU ON AIKA HELPPO VALMISTAA JA ONNISTUU VARMASTI KAIKILTA!
Pohja
18 digestive keksiä
75g sulaa voita
1rkl sokeria
Täyte:
4pkt philadelphia tuorejuustoa
4munaa
1rkl vanilijasokeria
1levy fazerin tummaa suklaata
1/2 levy fazerinsinistä suklaata
1 1/2 dl sokeria
1dl maitoa
Koristeeksi:
Daim rakeita
Vohvelirullia kaakaotäytteellä
300g Valkosuklaata
Murskaa digestivet ja sekoita hyvin voin ja sokerin kanssa. Laita leivinpperi irtopohjavuoan pohjalle. Painele keksitaikina pohjalle. Paista pohjaa uunissa 180 asteessa 10min.
Vatkaa tuorejuusto ja sokerit hyvin. Lisää munat ja sekoita tasaiseksi.
Sulata suklaa ja maito kattilassa puuhaarukalla sekoittaen. Anna suklaan jäähtyä hieman ja sekoita se täytteeseen.
Kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan.
Paista uunissa 180 asteessa n.40-45minuuttia.
Anna kakun jäähtyä ja jätä se jääkaappiin mielellään yön yli.
Ripottele päälle daim rakeita. Pilko vohvelirullat keskeltä kahtia, rullat saavat olla hieman eripituisia.Sulata varovaisesti valkosuklaata mikrossa, sipaise sulaa suklaata kakun reunaan ja kiinnitä vohvelirullia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti